About Company

    Ningbo RUIFENG PLASTIC CO., LTD dumunung ing kutha plabuhan misuwur saka Ningbo. lan iki diadegaké ing taun 2002 We are Produsèn kulit nggabungaken r & d, produksi lan dodolan kanggo PU / PVC leather.Strong raos kulit, macem-macem werna, lan stabilitas kualitas. Iku materi becik kanggo sofa, mobil, yacht, sepatu, bal, hiasan, buntel lan kulit liyane. produk kita bisa ngliwati tekan, EN71, RoHS, PAHS, standar BS5852 FR lan semangat kadhemen etc.

    Langganan Kanggo Newsletter Kita

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Tindakake kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    WhatsApp Online Chat !