Contact Us

    Ningbo Ruifeng Engineering Co., Ltd

    Address

    No.219 Dongshengroad, Zhenhai,

    Ningbo, Zhejiang, China.

    telpon

    Mrs. Katharine Li
    Email: katharine@nbrfsj.com
    Tel: 8615867839522
    WHATSAPP: +8615867839522
    Wechat: li1520886341
    Mrs. Michael Huang
    Email: sales@nbrfsj.com Tel: 8615372678708 WHATSAPP: + 8615372678708b Wechat: michellevvvv

    jam

    Ana-ana: 9 esuk kanggo 6pm

    Ana: 10am kanggo 2pm

    Minggu: Ditutup

    Arep digarap US?


    Langganan Kanggo Newsletter Kita

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Tindakake kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    Tampilan Online Chat!