pasar Eropah semi pu kulit Ponggawa karo backing disapu resik kanggo sofa, dhingklik - China Ningbo Ruifeng Engineering

    pasar Eropah semi kulit Ponggawa pu karo disapu resik gawe kanggo sofa, kursi

    Short Description:

    We have over 15 years’ of experence to design, develop and marketing synthetic leather for sofa and furniture. ※ The products meet the latest REACH environmental testing requirements, and pass the BS standards five-grade flame retardance, smoke density and smoke toxicity test requirements.  Product Details Item NO. ARTIFICIAL LEATHER RF001 Name Europe Market Semi PU Artificial Leather with Brushed Backing for Sofa, Chair Material Semi PU Thickness 0.8-1.0 mm  Width 54/55̶...


  • Quantity Min.Order: 500 meter
  • Sumber Kabisan: 1500000 meter / per Month
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C, D / A, D / P, Western Union, PayPal etc
  • FOB Reference Price: USD2.00-2.46 / meter
  • Detail produk

    Tags Product

    We have saka 15 taun 'experence kanggo desain, berkembang lan marketing kulit sintetis sofa lan prabot.

    ※ Produk syarat tekan testing lingkungan paling anyar, lan pass standar BS limang bahan semangat retardance, Kapadhetan kumelun lan test keracunan kumelun syarat. 

    Detail produk

    Item ora ana. Ponggawa KULIT RF001
    jeneng Eropah Market Semi PU Kulit Ponggawa karo disapu resik Nggawe kanggo Sofa, Kursi
    Material semi PU
    kekandelan 0.8-1.0 mm 
    Jembar 54/55 "
    Nggawe nonwoven
    price 2.00-2.46 / meter
    warna Various
    pola embossed
    MOQ 500 meter
    Sample  biaya free
    Dianggo Sofa, Furnitur, Kursi, Upholstery, Decorative etc
    Feature Abrasion-Resistance, Waterproof, ora ana ambuné, Anti-Mildew, Ngeruk Resistance etc 
    standar lingkungan Pass tekan, RoHS, PAHS, EN-71, Smoke Kapadhetan, Smoke keracunan etc
    Pabrik pengawasan: Welcome

    Aplikasi Product

    1

      2

    3

    Ekspor Pasar Utama

    Eropa, Amerika, Asia, Afrika etc

    Packaging & Shippment

    Packaging Detail 30 -40meters / muter, saben muter karo film pvc kuwat kebungkus. tandha Shipping lan kertu werna ing sisih muter.
    Lead Wektu 15-20 dina sawise 30% simpenan mbayar utawa ditampa L / C saka bank
    Shipping: Miturut segara / dening online / dening Express

    photobank (2)

    photobank

    Advantage Competitive Utama

    1.) "Quality punika nyawa ing perusahaan" ketemu uneg-uneg lingkungan karo logam abot kalebu tekan, EN-71, RoHS, Phthalate Free lan akeh liyane;

    2.) "Kanthi kita dhuwit ing aman" mbalekaken lengkap ing cilik saka kualitas utawa layang tundha ala wektu;

    3.) "Wektu iku emas" sing lan kanggo kita, kita duwe tim karya profesional kang bisa nggawe kualitas becik ing wektu cendhak;

    4.) layanan Selaras bisa kasedhiya miturut specifications lan conto.

    FAQ

    Q1.How aku bisa njaluk sample kanggo konfirmasi kualitas?

    1.You bisa nyedhiyani kita karo rincian produk, kayata, materi, gandum, gawe kain, kekandelan, werna, amba, bobot gram, lingkungan Proteksi etc. Kita bisa ngirim sampel minangka dibutuhake Panjenengan.

    2.If sing dipercaya kita, sampeyan bisa ngirim kita conto asli. Kita bakal nggawe conto miturut kabutuhan. 

    daya sampel Q2.About lan ragad barang sampel

    sampel 1.our iku daya free.

    2.Due kanggo kita kerjasama pisanan, sampeyan kudu njupuk ragad barang sampel minangka perusahaan privasi kita. Dadi, pls ngirim kita accout expess, contone, UPS, TNT, DHL, Fedex etc.

    rega Q3.About

    1.You bisa ngirim kita gambar, lan marang kita specification produk lan panjalukan khusus, utawa sampeyan ngirim sampel asli kanggo kita. Sawise nganalisa, kita bakal Quote kanggo sampeyan rauh.  

    2.If jumlah produk sing luwih gedhe, kita bakal menehi diskon. 

    Q4.Factory Tour

    Welcome to visit kita pabrik, hubungi karo kita dumunung ing jadwal ngunjungi.

    Q5.Why werna nyata ora padha nuduhake Gambar?

    Amarga existense saka aberration chromatic, werna ing gambar punika referensi mung.

    Q6. kapasitas produksi

    10 R & D wong, dhuwur efisien sumber ablity 1.5 yuta meter saben sasi.

    Q7. Apa istilah saka layang?

    Kita nampa FOB, CIF etc, Sampeyan bisa milih salah siji kang paling trep kanggo sampeyan.

    Q8. Apa istilah perdagangan lan istilah pembayaran?

    % 50 utawa% 30 saka total Nilai dibayar sadurunge prodhuksi, nampa T / T, L / C, Western Union, Paypal utawa supaya tanggungan perdagangan Alibaba etc.

    pabrik Show

    photobankphotobank (1) photobank (3)

     


  • Previous:
  • Next:

  • Langganan Kanggo Newsletter Kita

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Tindakake kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    Tampilan Online Chat!