FAQs

    FAQ

    PITAKONAN PALING SERING

    Aku bisa njaluk sample kanggo konfirmasi kualitas?

    1.You bisa nyedhiyani kita karo rincian produk, kayata, materi, gandum, gawe kain, kekandelan, werna, amba, bobot gram, lingkungan Proteksi etc. Kita bisa ngirim sampel minangka dibutuhake Panjenengan.

    2.If sing dipercaya kita, sampeyan bisa ngirim kita conto asli. Kita bakal nggawe conto miturut kabutuhan. 

    About daya sampel lan ragad barang sampel

    sampel 1.our iku daya free.

    2.Due kanggo kita kerjasama pisanan, sampeyan kudu njupuk ragad barang sampel minangka perusahaan privasi kita. Dadi, pls ngirim kita accout expess, contone, UPS, TNT, DHL, Fedex etc.

    3.if sampeyan nyeleh urutan, kita bakal mbalekaken ragad sampel barang kanggo sampeyan.

    About rega

    1.You bisa ngirim kita gambar, lan marang kita specification produk lan panjalukan khusus, utawa sampeyan ngirim sampel asli kanggo kita. Sawise nganalisa, kita bakal Quote kanggo sampeyan rauh.  

    2.If jumlah produk sing luwih gedhe, kita bakal menehi diskon. 

    njamin kualitas

    3 taun njamin kualitas kanggo kabeh model.

    .Pabrik Tour

    Welcome to visit kita pabrik, hubungi karo kita dumunung ing jadwal ngunjungi.

    Apa werna nyata ora padha nuduhake Gambar?

    Amarga existense saka aberration chromatic, werna ing gambar punika referensi mung. 

    Apa tembung pembayaran?

    100% utawa 30% saka total Nilai dibayar sadurunge prodhuksi, nampa T / T, L / C, Paypal, Western Union lan ing.

    Apa kauntungan kita?

    1.The pricevwith kualitas dhuwur;

    2.qualities sing stabilitas banget akeh;

    3.Ordinery lan rasukan fashional sing kasedhiya kene, ana prakara apa iku embossed, dicithak, ngalangi dyed, siji, anti banyu, kisut utawa brozen. Sampeyan bisa njaluk apa wae sing pengin, yen aku ora duwe, kita bakal nyoba kita paling apik kanggo nelusuri sing;

    kontrol 4.strict ing layang lan layanan sawise-sales apik sing tombol dateng saka kita pelanggan kabeh ndonya.

    pengalaman kita

    pabrik kulit sintetis More 10 taun 'karo 500 + designs.

    aplikasi Product

    Cocog kanggo Sofa, buntel, tas, hiasan, mobil, sepatu, sugih etc.

    kapasitas produksi

    10 R & D wong, dhuwur efisien sumber ablity 1.5 yuta meter saben sasi.

    Apa istilah saka layang?

    Kita nampa FOB, CIF etc, Sampeyan bisa milih salah siji kang paling trep kanggo sampeyan.

    Apa istilah perdagangan lan istilah pembayaran?

    % 50 utawa% 30 saka total Nilai dibayar sadurunge prodhuksi, nampa T / T, L / C, Western Union, Paypal utawa supaya tanggungan perdagangan Alibaba etc.

    Arep digarap US?


    Langganan Kanggo Newsletter Kita

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Tindakake kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    Tampilan Online Chat!