Hot prangko / ukir harga kulit sintetis karo werna ganti jeans patches, notebook etc - China Ningbo Ruifeng Engineering

    Hot prangko / ukir harga kulit sintetis karo werna ganti jeans patches, notebook etc

    Short Description:

    We have over 15 years’ of experence to design, develop and marketing synthetic leather. Product Details Item NO. PU SYNTHETIC LEATHER FOR JEANS PATCHES Name Hot stamped/engraved pu synthetic leather with change color for jeans patches Material PU Thickness 1.2 -1.4 mm Width 54/55” Backing Nonwoven Price USD2.80-3.82/meter Color Various Pattern Embossed MOQ 500 meters Sample  Free charges Usage Jeans patches, Notebook etc Feature Abrasion-Resistance, Wat...


  • Quantity Min.Order: 500 meter
  • Sumber Kabisan: 1500000 meter / per Month
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C, D / A, D / P, Western Union, PayPal etc
  • FOB referensi rega: USD2.80-3.82 / meter
  • Detail produk

    Tags Product

    We have saka 15 taun 'experence kanggo desain, berkembang lan marketing kulit sintetis.

    Detail produk

    Item ora ana. PU Kulit Sintetis FOR JEANS patches
    jeneng Hot prangko / ukir harga kulit sintetis karo werna ganti jeans patches
    Material PU
    kekandelan 1.2 -1.4 mm
    Jembar 54/55 "
    Nggawe nonwoven
    price USD2.80-3.82 / meter
    warna Various
    pola embossed
    MOQ 500 meter
    Sample  biaya free
    Dianggo Jeans patches, Notebook etc
    Feature Abrasion-Resistance, Waterproof, ora ana ambuné, Anti-Mildew, Ngeruk Resistance etc
    standar lingkungan Pass tekan, RoHS, PAHS, EN-71, Phthalate Free etc
    Pabrik pengawasan: Welcome

    Ekspor Pasar Utama

    Pakistan, India etc

    Packaging & Shippment

    Packaging Detail 30-40 meter / muter, saben muter karo film pvc kuwat kebungkus. tandha Shipping lan kertu werna ing sisih muter.
    Lead Wektu 15-20 workdays sawise 30% simpenan mbayar utawa ditampa L / C saka bank
    Shipping: Miturut segara / dening online / dening Express

    photobank (2)

    photobank

    Advantage Competitive Utama

    1.) "Quality punika nyawa ing perusahaan" ketemu uneg-uneg lingkungan karo logam abot kalebu tekan, EN-71, RoHS, Phthalate Free lan akeh liyane;

    2.) "Kanthi kita dhuwit ing aman" mbalekaken lengkap ing cilik saka kualitas utawa layang tundha ala wektu;

    3.) "Wektu iku emas" sing lan kanggo kita, kita duwe tim karya profesional kang bisa nggawe kualitas becik ing wektu cendhak;

    4.) layanan Selaras bisa kasedhiya miturut specifications lan conto.

    FAQ

    Q1.How aku bisa njaluk sample kanggo konfirmasi kualitas?

    1.You bisa nyedhiyani kita karo rincian produk, kayata, materi, gandum, gawe kain, kekandelan, werna, amba, bobot gram, lingkungan Proteksi etc. Kita bisa ngirim sampel minangka dibutuhake Panjenengan.

    2.If sing dipercaya kita, sampeyan bisa ngirim kita conto asli. Kita bakal nggawe conto miturut kabutuhan. 

    daya sampel Q2.About lan ragad barang sampel

    sampel 1.our iku daya free.

    2.Due kanggo kita kerjasama pisanan, sampeyan kudu njupuk ragad barang sampel minangka perusahaan privasi kita. Dadi, pls ngirim kita accout expess, contone, UPS, TNT, DHL, Fedex etc.

    rega Q3.About

    1.You bisa ngirim kita gambar, lan marang kita specification produk lan panjalukan khusus, utawa sampeyan ngirim sampel asli kanggo kita. Sawise nganalisa, kita bakal Quote kanggo sampeyan rauh.  

    2.If jumlah produk sing luwih gedhe, kita bakal menehi diskon. 

    Q4.Factory Tour

    Welcome to visit kita pabrik, hubungi karo kita dumunung ing jadwal ngunjungi.

    Q5.Why werna nyata ora padha nuduhake Gambar?

    Amarga existense saka aberration chromatic, werna ing gambar punika referensi mung.

    Q6. kapasitas produksi

    10 R & D wong, dhuwur efisien sumber ablity 1.5 yuta meter saben sasi.

    Q7. Apa istilah saka layang?

    Kita nampa FOB, CIF etc, Sampeyan bisa milih salah siji kang paling trep kanggo sampeyan.

    Q8. Apa istilah perdagangan lan istilah pembayaran?

    % 50 utawa% 30 saka total Nilai dibayar sadurunge prodhuksi, nampa T / T, L / C, Western Union, Paypal utawa supaya tanggungan perdagangan Alibaba etc.

     pabrik Show

    微 信 图片 _20180903145941

    photobankphotobank (1) photobank (3)


  • Previous:
  • Next:

  • Langganan Kanggo Newsletter Kita

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Tindakake kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    Tampilan Online Chat!