proses injeksi embossed kulit PVC pasuryan sepatu - China Ningbo Ruifeng Engineering

    kulit pvc proses injeksi embossed kanggo pasuryan sepatu

    Short Description:

    We have over 15 years’ of experence to design, develop and marketing synthetic leather. Product Details Item NO. SHOES LEATHER RF009 Name Injection Process Embossed PVC Leather for Shoe Face Material PVC Thickness 0.9-1.0 mm  Width 54/55” Backing Nonwoven Price 1.85-2.35/meter Color Various Pattern Embossed MOQ 500 meters Sample  Free charges Usage Shoes, Sofa, Furniture, Chair etc Feature Abrasion-Resistance, Waterproof, Odourless, Anti-Mildew, Scratch ...


  • Quantity Min.Order: 500 meter
  • Sumber Kabisan: 1500000 meter / per Month
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C, D / A, D / P, Western Union, PayPal etc
  • FOB Reference Price: USD1.85-2.35/meter
  • Detail produk

    Tags Product

    We have saka 15 taun 'experence kanggo desain, berkembang lan marketing kulit sintetis.

    Detail produk

    Item ora ana. SHOES LEATHER RF009
    jeneng Injection Process Embossed PVC Leather for Shoe Face
    Material PVC
    kekandelan 0.9-1.0 mm 
    Jembar 54/55 "
    Nggawe nonwoven
    price 1.85-2.35/meter
    warna Various
    pola embossed
    MOQ 500 meter
    Sample  biaya free
    Dianggo Shoes, Sofa, Furniture, Chair etc
    Feature Abrasion-Resistance, Waterproof, ora ana ambuné, Anti-Mildew, Ngeruk Resistance etc 
    standar lingkungan Pass tekan, RoHS, PAHS, EN-71, Phthalate Free etc
    Pabrik pengawasan: Welcome

    Aplikasi Product

    Sepatu kulit 5Sepatu kulit 4Sepatu kulit 3Sepatu kulit 2
    Main Export Markets

    Eropa, Amerika, Asia, Afrika etc

    Packaging & Shippment 

    Packaging Detail 30 -40meters / muter, saben muter karo film pvc wrapped.Shipping tandha kuwat lan kertu werna ing sisih muter.
    Lead Wektu 15-20 dina sawise 30% simpenan mbayar utawa ditampa L / C saka bank
    Shipping: Miturut segara / dening online / dening Express

     photobank (2)photobank

    Advantage Competitive Utama

     1.) "Quality punika nyawa ing perusahaan" ketemu uneg-uneg lingkungan karo logam abot kalebu tekan, EN-71, RoHS, Phthalate Free lan akeh liyane;

     2.) "Kanthi kita dhuwit ing aman" mbalekaken lengkap ing cilik saka kualitas utawa layang tundha ala wektu;

     3.) "Wektu iku emas" sing lan kanggo kita, kita duwe tim karya profesional kang bisa nggawe kualitas becik ing wektu cendhak;

     4.) layanan Selaras bisa kasedhiya miturut specifications lan conto.

    FAQ

    Q1.How aku bisa njaluk sample kanggo konfirmasi kualitas?

    1.You bisa nyedhiyani kita karo rincian produk, kayata, materi, gandum, gawe kain, kekandelan, werna, amba, bobot gram, lingkungan Proteksi etc. Kita bisa ngirim sampel minangka dibutuhake Panjenengan.

    2.If sing dipercaya kita, sampeyan bisa ngirim kita conto asli. Kita bakal nggawe conto miturut kabutuhan. 

    daya sampel Q2.About lan ragad barang sampel

    sampel 1.our iku daya free.

    2.Due kanggo kita kerjasama pisanan, sampeyan kudu njupuk ragad barang sampel minangka perusahaan privasi kita. Dadi, pls ngirim kita accout expess, contone, UPS, TNT, DHL, Fedex etc.

    rega Q3.About

    1.You can send us the pictures, and tell us the product specification and special requests, or you send the original sample to us. After analyzing, we will quote for you soon.

    2.If the product quantities are larger, we will give you a discount.

    Q4.Factory Tour

    Welcome to visit kita pabrik, hubungi karo kita dumunung ing jadwal ngunjungi.

    Q5.Why werna nyata ora padha nuduhake Gambar?

    Amarga existense saka aberration chromatic, werna ing gambar punika referensi mung.

    Q6. kapasitas produksi

    10 R & D wong, dhuwur efisien sumber ablity 1.5 yuta meter saben sasi.

    Q7. Apa istilah saka layang?

    Kita nampa FOB, CIF etc, Sampeyan bisa milih salah siji kang paling trep kanggo sampeyan.

    Q8. Apa istilah perdagangan lan istilah pembayaran?

    % 50 utawa% 30 saka total Nilai dibayar sadurunge prodhuksi, nampa T / T, L / C, Western Union, Paypal utawa supaya tanggungan perdagangan Alibaba etc.

     pabrik Show

    photobankphotobank (1) photobank (3)

     


  • Previous:
  • Next:

  • Langganan Kanggo Newsletter Kita

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Tindakake kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    Tampilan Online Chat!