3.5-4.0mm Eunteung laminated kulit TPU sintétik keur panutup Bal - Cina Ningbo Ruifeng Plastik

    3.5-4.0mm Eunteung laminated kulit TPU sintétik keur panutup bal

    Pondok Description:

    We specialize in producing  PU/PVC/TPU leather for football, basketball and volleyball for many years. Product Details Item NO. TPU FOOTBALL LEATHER RF005 Name 3.5-4.0mm Mirror Laminated Synthetic TPU Leather for Football Cover  Material TPU Thickness 3.5-4.0 mm Width 54/55” Backing Nonwoven Price USD4.42-5.15/meter Color Various Pattern Embossed MOQ 500 meters Sample  Free charges Usage Soccer Ball, Football etc Feature Abrasion-Resistance, Waterproof, Odourl...


  • Min.Order kuantitas: 500 méter
  • Suplai Kamampuhan: 1500000 méter / per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C, D / A, D / P, Western Union, PayPal jrrd
  • FOB Rujukan Harga: USD4.42-5.15 / méteran
  • jéntré produk

    Tags produk

    Urang ngahususkeun dina ngahasilkeun PU / PVC / TPU kulit keur maén bal, baskét jeung voli salila sababaraha taun.

    Rincian produk

    Item NO. TPU bal kulit RF005
    nami 3.5-4.0mm Eunteung Laminated sintétik TPU Kulit pikeun Cover Football 
    material TPU
    kakandeleun 3.5-4.0 mm
    rubak 54/55 "
    Nyieun Nonwoven
    harga USD4.42-5.15 / méteran
    warna rupa-rupa
    corak Embossed
    MOQ 500 méter
    conto  biaya gratis
    pamakéan Soccer Ball, Football jsb
    hal nu husus Abrasion-Résistansi, waterproof, euweuh bauan, Anti Mildew, ngeruk Résistansi jsb
    standar lingkungan Lulus ngahontal, ROHS, PAHS, en-71, Phthalate Free jsb
    Pabrik Inspection: wilujeung sumping

    Aplikasi produk

    kulit bal

    kulit bal 1  Bal kulit 3 kulit baskét

    Ékspor Pasar Utama

    Eropa, Amerika, Myanmar, Pakistan jeung sajabana

    Bungkusan & Shippment

    bungkusan jéntré 30 -40meters / roll, unggal roll kalayan pilem PVC kuat dibungkus. tanda pengiriman barang sarta Kartu warna di sisi roll.
    Waktos prosés 15-20 poé sanggeus 30% deposit dibayar atanapi nampi L / C tina bank
    Balanja: Ku laut / ku hawa / ku express

    photobank (2)photobank

    Kauntungan kalapa primér

    1.) "Quality teh jiwa dina hiji perusahaan" papanggih masalah lingkungan jeung logam beurat kaasup ngahontal, en-71, ROHS, Phthalate Free sarta loba batur;

    2.) "Jeung kami duit anjeun dina aman" ngabalikeun duit pinuh bisi kualitas atanapi pangiriman reureuh goréng waktu;

    3.) "Time is emas" keur anjeun jeung kami, urang gaduh tim néangan gawé saha bisa nyieun kualitas saé dina jangka waktu nu pondok;

    4.) jasa ngaropéa bisa disadiakeun nurutkeun spésifikasi anjeun sarta sampel.

    FAQ

    Q1.How abdi tiasa sampel pikeun konpirmasi kualitas nu?

    1.You bisa nyadiakeun kami jeung rinci produk, kayaning bahan, sisikian, nyieun lawon, ketebalan, warna, lebar, beurat gram, panyalindungan lingkungan jeung sajabana Urang bisa ngirim Anjeun sampel saperti diperlukeun Anjeun.

    2.If nu dipercanten kami, anjeun bisa ngirim kami sampel aslina. Urang bakal nyieun sampel nurutkeun pangabutuh anjeun. 

    muatan sampel Q2.About na fee angkutan barang sample

    sampel 1.our nyaéta muatan gratis.

    2.Due mun kami nu gawé babarengan kahiji, anjeun kudu nyokot fee angkutan barang sample salaku kawijakan parusahaan urang. Ku kituna, PLS ngirim kami accout expess anjeun, contona, UPS, TNT, DHL, FEDEX jsb

    harga Q3.About

    1.You bisa ngirim urang nu gambar, jeung ngabejaan urang spesifikasi produk na requests husus, atawa nu dikirim sampel aslina ka urang. Saatos analisa, urang bakal cutatan pikeun anjeun geura-giru.  

    2.If nu jumlah produk nu leuwih badag, maka kami bakal méré Anjeun diskon. 

    Q4.Factory Tour

    Wilujeng sumping di buka pabrik urang, ngahubungi kalawan kami ka settle jadwal ngadatangan.

    Q5.Why warna sabenerna teu sarua salaku acara gambar?

    Alatan existense of aberration chromatic, anu warna dina gambar kasebut rujukan wungkul.

    Q6. kapasitas produksina

    10 R & D urang, luhur efisien suplai ablity 1,5 juta méter per bulan.

    Q7. Naon istilah anjeun pangiriman?

    Simkuring nampi FOB, CIF jsb, Anjeun bisa milih hiji nu paling merenah keur anjeun.

    Q8. Naon istilah dagang na istilah mayar?

    % 50 atanapi% 30 tina total nilai ka dibayar sateuacan ngahasilkeun, nampa T / T, L / C, Western Union, PayPal atanapi urutan jaminan dagang Alibaba jsb

    pabrik Tembongkeun

    photobank1photobank (1) photobank (3)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    WhatsApp Online Chat!