Tentang Kami

    NINGBO RUIFENG palastik CO., LTD lokasina di kota palabuan kawentar Ningbo. sarta diadegkeun di 2002. Urang téh produsén kulit integral tina r & d, produksi jeung jualan keur PU / PVC leather.Strong rasa kulit, rupa warna, jeung stabilitas kualitas. Ieu bahan idéal anjeun sofa, mobil, parahu keur pelesir, sapatu, bal, hiasan, upholstery jeung produk kulit lianna. produk urang tiasa maot ngahontal, EN71, ROHS, PAHS, standar BS5852 FR na seuneu tiis jeung sajabana

    Ruifeng palastik tilu kompetensi inti
    kualitas
            Quality mangrupakeun dasar urang, ngalakonan unggal aspék tanggungjawab urang, gawang urang téh pikeun ngahontal tingkat canggih internasional ngeunaan kualitas.
    Inovasi
            ngajawab masalah anjeun sumber tina inovasi urang, tur cara urang maju dina ngembangkeun paménta anjeun.
    jasa
            jasa kami ka kabutuhan Anjeun lumaku, naon nu peryogi, urang nyadiakeun naon, mun kapuasan anjeun arah usaha urang


    Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    WhatsApp Online Chat!