Taros Kami

    Ningbo Ruifeng Plastik Co., Ltd

    alamat

    No.219 Dongshengroad, Zhenhai,

    Ningbo, Zhejiang, Cina.

    telepon

    Ny Katharine Li
    Surelek: katharine@nbrfsj.com
    Tel: 8615867839522
    WhatsApp: +8615867839522
    Wechat: li1520886341
    Ny Michael Huang
    Surelek: sales@nbrfsj.com Tel: 8615372678708 whatsapp: + 8615372678708b Wechat: michellevvvv

    jam

    Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

    Sabtu: 10am mun 2pm

    Minggu: Ditutup

    Hoyong Anjeun gawekeun AS?


    Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    WhatsApp Online Chat!