FAQs

    FAQ

    Loba ditanyakeun

    Kumaha carana abdi tiasa sampel pikeun konpirmasi kualitas nu?

    1.You bisa nyadiakeun kami jeung rinci produk, kayaning, anu bahan, sisikian, nyieun lawon, ketebalan, warna, lebar, beurat gram, panyalindungan lingkungan jeung sajabana Urang bisa ngirim Anjeun sampel saperti diperlukeun Anjeun.

    2.If nu dipercanten kami, anjeun bisa ngirim kami sampel aslina. Urang bakal nyieun sampel nurutkeun pangabutuh anjeun. 

    Ngeunaan muatan sampel sarta fee angkutan barang sample

    sampel 1.our nyaéta muatan gratis.

    2.Due mun kami nu gawé babarengan kahiji, anjeun kudu nyokot fee angkutan barang sample salaku kawijakan parusahaan urang. Ku kituna, PLS ngirim kami accout expess anjeun, contona, UPS, TNT, DHL, FEDEX jsb

    3.if anjeun nempatkeun ordo, urang bakal ngabalikeun duit fee sampel angkutan barang ka anjeun.

    ngeunaan harga

    1.You bisa ngirim urang nu gambar, jeung ngabejaan urang spesifikasi produk na requests husus, atawa nu dikirim sampel aslina ka urang. Saatos analisa, urang bakal cutatan pikeun anjeun geura-giru.  

    2.If nu jumlah produk nu leuwih badag, maka kami bakal méré Anjeun diskon. 

    Penjaminan kualitas

    3 taun garansi kualitas pikeun sagala model.

    .Factory Tour

    Wilujeng sumping di buka pabrik urang, ngahubungi kalawan kami ka settle jadwal ngadatangan.

    Naha éta warna nu sabenerna teu sarua salaku acara gambar?

    Alatan existense of aberration chromatic, anu warna dina gambar kasebut rujukan wungkul. 

    Naon istilah mayar?

    100% atanapi 30% tina total nilai ka dibayar sateuacan ngahasilkeun, nampa T / T, L / C, PayPal, Western Union jeung saterusna.

    Naon kaunggulan urang?

    1.The pricevwith pangalusna kualitas luhur;

    2.qualities aya stabilitas pisan;

    3.Ordinery na fabrics fashional anu disadiakeun di dieu, euweuh urusan naon eta embossed, dicitak, padet dyed, kabeungkeut, waterproof, wrinkle atanapi brozen. Anjeun tiasa meunang naon rék, upami urang teu boga, urang bakal coba pangalusna urang neangan aranjeunna keur anjeun;

    kontrol 4.strict dina pangiriman jeung jasa saatos-jualan alus téh kenop trust ti konsumén urang sakuliah dunya.

    pangalaman urang

    pabrik kulit sintétis leuwih 10 taun 'kalawan 500 + desain.

    aplikasi produk

    Cocog jeung Sofa, upholstery, kantong, hiasan, mobil, sapatu, baju jeung sajabana

    kapasitas produksina

    10 R & D urang, luhur efisien suplai ablity 1,5 juta méter per bulan.

    Naon istilah anjeun pangiriman?

    Simkuring nampi FOB, CIF jsb, Anjeun bisa milih hiji nu paling merenah keur anjeun.

    Naon istilah dagang na istilah mayar?

    % 50 atanapi% 30 tina total nilai ka dibayar sateuacan ngahasilkeun, nampa T / T, L / C, Western Union, PayPal atanapi urutan jaminan dagang Alibaba jsb

    Hoyong Anjeun gawekeun AS?


    Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    WhatsApp Online Chat!