prosés suntik embossed kulit PVC for beungeut sapatu - Cina Ningbo Ruifeng Plastik

    kulit PVC prosés suntik embossed for beungeut sapatu

    Pondok Description:

    We have over 15 years’ of experence to design, develop and marketing synthetic leather. Product Details Item NO. SHOES LEATHER RF009 Name Injection Process Embossed PVC Leather for Shoe Face Material PVC Thickness 0.9-1.0 mm  Width 54/55” Backing Nonwoven Price 1.85-2.35/meter Color Various Pattern Embossed MOQ 500 meters Sample  Free charges Usage Shoes, Sofa, Furniture, Chair etc Feature Abrasion-Resistance, Waterproof, Odourless, Anti-Mildew, Scratch ...


  • Min.Order kuantitas: 500 meters
  • Suplai Kamampuhan: 1500000 meters/per Month
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: T/T, L/C,D/A,D/P, Western Union, PayPal etc
  • FOB Reference Price: USD1.85-2.35/meter
  • jéntré produk

    Tags produk

    We have over 15 years’ of experence to design, develop and marketing synthetic leather.

    Rincian produk

    Item NO. SHOES LEATHER RF009
    nami Injection Process Embossed PVC Leather for Shoe Face
    Material PVC
    kakandeleun 0.9-1.0 mm 
    rubak 54/55”
    Nyieun Nonwoven
    harga 1.85-2.35/meter
    warna rupa-rupa
    corak Embossed
    MOQ 500 meters
    Sample  Free charges
    pamakéan Shoes, Sofa, Furniture, Chair etc
    hal nu husus Abrasion-Resistance, Waterproof, Odourless, Anti-Mildew, Scratch Resistance etc 
    standar lingkungan Pass REACH, ROHS, PAHS, EN-71, Phthalate Free etc
    Factory Inspection: Welcome

    Product Application

    Shoes leather 5Shoes leather 4Shoes leather 3Shoes leather 2
    Main Export Markets

    Europe, America, Asia, Africa etc

    Bungkusan & Shippment 

    bungkusan jéntré 30 -40meters/roll, each roll with stronger pvc film wrapped.Shipping mark and color card on the side of roll.
    Waktos prosés 15-20 poé sanggeus 30% deposit dibayar atanapi nampi L / C tina bank
    Shipping: By sea/by air/by express

     photobank (2)photobank

    Kauntungan kalapa primér

     1. )”Quality is the soul on an enterprise” meet environmental concerns with heavy metals including REACH, EN-71, ROHS, Phthalate Free and many others;

     2.) “With us your money in safe” full refund in case of bad quality or delay delivery time;

     3.) “Time is gold” for you and for us, we have professional team work whom can making nice quality in short time;

     4.) Customized service could be provided according to your specifications and samples.

    FAQ

    Q1.How can I get a sample for confirm the quality?

    1.You bisa nyadiakeun kami jeung rinci produk, kayaning, anu bahan, sisikian, nyieun lawon, ketebalan, warna, lebar, beurat gram, panyalindungan lingkungan jeung sajabana Urang bisa ngirim Anjeun sampel saperti diperlukeun Anjeun.

    2.If nu dipercanten kami, anjeun bisa ngirim kami sampel aslina. Urang bakal nyieun sampel nurutkeun pangabutuh anjeun. 

    Q2.About sample charge and sample freight fee

    sampel 1.our nyaéta muatan gratis.

    2.Due mun kami nu gawé babarengan kahiji, anjeun kudu nyokot fee angkutan barang sample salaku kawijakan parusahaan urang. Ku kituna, PLS ngirim kami accout expess anjeun, contona, UPS, TNT, DHL, FEDEX jsb

    Q3.About price

    1.You can send us the pictures, and tell us the product specification and special requests, or you send the original sample to us. After analyzing, we will quote for you soon.

    2.If the product quantities are larger, we will give you a discount.

    Q4.Factory Tour

    Wilujeng sumping di buka pabrik urang, ngahubungi kalawan kami ka settle jadwal ngadatangan.

    Q5.Why the actual color are not same as the picture show?

    Due to existense of chromatic aberration,  the color on the picture is reference only.

    Q6. production capacity

    10 R & D urang, luhur efisien suplai ablity 1,5 juta méter per bulan.

    Q7. What is your terms of delivery?

    Simkuring nampi FOB, CIF jsb, Anjeun bisa milih hiji nu paling merenah keur anjeun.

    Q8. What’s the trade terms and payment terms?

    % 50 atanapi% 30 tina total nilai ka dibayar sateuacan ngahasilkeun, nampa T / T, L / C, Western Union, PayPal atanapi urutan jaminan dagang Alibaba jsb

     Factory Show

    photobankphotobank (1) photobank (3)

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    WhatsApp Online Chat !