Urang baris hadir dina ALL Cina kulit paméran di Shanghai ti 30th Agustus nepi 1st September, 2018.

    We will attend the ALL CHINA LEATHER EXHIBITION in Shanghai from August 29th to 31th, 2018, and our booth number is E6-c8a. You are welcome to visit!!

     

    The exhibition pictures
    微信图片_20180903145759 微信图片_20180903145804 微 信 图片 _20180903145941

    Post time: May-23-2018

    Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    WhatsApp Online Chat!