Perforated pattern pvc synthetic leather fabric for car seat cover - China Ningbo Ruifeng Plastic

    Perforated pattern pvc synthetic leather fabric for car seat cover

    Pondok Description:

    We have over 15 years’ of experence to design, develop and marketing synthetic leather. Product Details Item NO. CAR SEAT COVER LEATHER RF002 Name Perforated Pattern PVC Synthetic Leather Fabric for Car Seat Cover Material PVC Thickness 0.8-1.0 mm  Width 54/55” Backing Nonwoven Price USD1.85-2.48/meter Color Various Pattern Embossed MOQ 500 meters Sample Free charges Usage Car Seat, Motorcycle, Bicycle, Chair, Upholstery etc Feature Abrasion-Resistance, ...


  • Min.Order kuantitas: 500 meters
  • Suplai Kamampuhan: 1500000 meters/per Month
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: T/T, L/C,D/A,D/P, Western Union, PayPal etc
  • FOB Reference Price:: USD1.85-2.48/meter
  • jéntré produk

    Tags produk

    We have over 15 years’ of experence to design, develop and marketing synthetic leather.

    Rincian produk

    Item NO. CAR SEAT COVER LEATHER RF002
    nami Perforated Pattern PVC sintétik Kulit Fabric for Car Seat Cover
    Material PVC
    kakandeleun 0.8-1.0 mm 
    rubak 54/55”
    Nyieun Nonwoven
    harga USD1.85-2.48/meter
    warna rupa-rupa
    corak Embossed
    MOQ 500 meters
    Sample Free charges
    pamakéan Car Seat, Motorcycle, Bicycle, Chair, Upholstery etc
    hal nu husus Abrasion-Resistance, Waterproof, Odourless, Anti-Mildew, Scratch Resistance etc 
    standar lingkungan Pass REACH, ROHS, PAHS, EN-71, Smoke Density, Smoke Toxicity etc
    Factory Inspection: Welcome

    Product Application

    1112

    13

    Ékspor Pasar Utama

    Europe, America, the Middle East, Asia, Africa etc

    Bungkusan & Shippment

    bungkusan jéntré 30-40meters/roll, each roll with stronger pvc film wrapped. Shipping mark and color card on the side of roll.
    Waktos prosés 15-20 poé sanggeus 30% deposit dibayar atanapi nampi L / C tina bank
    Shipping: By sea/by air/by express

    photobank (2)

    photobank

    Kauntungan kalapa primér

    1. )”Quality is the soul on an enterprise” meet environmental concerns with heavy metals including REACH, EN-71, ROHS, Phthalate Free and many others;

    2.) “With us your money in safe” full refund in case of bad quality or delay delivery time;

    3.) “Time is gold” for you and for us, we have professional team work whom can making nice quality in short time;

    4.) Customized service could be provided according to your specifications and samples.

    FAQ

    Q1.How can I get a sample for confirm the quality?

    1.You bisa nyadiakeun kami jeung rinci produk, kayaning, anu bahan, sisikian, nyieun lawon, ketebalan, warna, lebar, beurat gram, panyalindungan lingkungan jeung sajabana Urang bisa ngirim Anjeun sampel saperti diperlukeun Anjeun.

    2.If nu dipercanten kami, anjeun bisa ngirim kami sampel aslina. Urang bakal nyieun sampel nurutkeun pangabutuh anjeun. 

    Q2.About sample charge and sample freight fee

    sampel 1.our nyaéta muatan gratis.

    2.Due mun kami nu gawé babarengan kahiji, anjeun kudu nyokot fee angkutan barang sample salaku kawijakan parusahaan urang. Ku kituna, PLS ngirim kami accout expess anjeun, contona, UPS, TNT, DHL, FEDEX jsb

    Q3.About price

    1.You can send us the pictures, and tell us the product specification and special requests, or you send the original sample to us. After analyzing, we will quote for you soon.  

    2.If nu jumlah produk nu leuwih badag, maka kami bakal méré Anjeun diskon. 

    Q4.Factory Tour

    Wilujeng sumping di buka pabrik urang, ngahubungi kalawan kami ka settle jadwal ngadatangan.

    Q5.Why the actual color are not same as the picture show?

    Due to existense of chromatic aberration,  the color on the picture is reference only.

    Q6. production capacity

    10 R & D urang, luhur efisien suplai ablity 1,5 juta méter per bulan.

    Q7. What is your terms of delivery?

    Simkuring nampi FOB, CIF jsb, Anjeun bisa milih hiji nu paling merenah keur anjeun.

    Q8. What’s the trade terms and payment terms?

    % 50 atanapi% 30 tina total nilai ka dibayar sateuacan ngahasilkeun, nampa T / T, L / C, Western Union, PayPal atanapi urutan jaminan dagang Alibaba jsb

    Factory Show

    photobankphotobank (1) photobank (3)

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05
    WhatsApp Online Chat !