Contact Us

    Ningbo Ruifeng Engineering Co., Ltd

    Address

    No.219 Dongshengroad, Zhenhai,

    Ningbo, Zhejiang, China.

    telpon

     Katharine Li
    MOB/WhatsApp:+86-15867839522
    Wechat: li1520886341
    Eileen Xu
    MOB/WhatsApp:+86-15906860193
    wechat:Eileen0327

    jam

     

    24 hours online

    Arep digarap US?


    Langganan Kanggo Newsletter Kita

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Tindakake kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    Tampilan Online Chat!