Taros Kami

    Ningbo Ruifeng Plastik Co., Ltd

    alamat

    No.219 Dongshengroad, Zhenhai,

    Ningbo, Zhejiang, Cina.

    telepon

     Katharine Li
    MOB/WhatsApp:+86-15867839522
    Wechat: li1520886341
    Eileen Xu
    MOB/WhatsApp:+86-15906860193
    wechat:Eileen0327

    jam

     

    24 hours online

    Hoyong Anjeun gawekeun AS?


    Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    WhatsApp Online Chat!